Kilterin kotisivu-projekti

Kerran vuodessa kaikilla oppilailla on ryhmätyötehtävä opettajien kanssa, joka kestää kolme päivää (ennen syysloma). Yseillä on aiheena media. Silloin kaikki oppilaat jakaantuivat ryhmiin, joissa he tekevät yhden projektin. Minä osallistun blogi -ryhmään. Tämä on ensimmäinen kerta kun teen blogi -tekstin, ja varmasti en ole ainut, joka tekee tämän tehtävän ensimmäistä kertaa.

Minä tein haastattelun ryhmästä, joka on nyt tekemässä/päivittämässä koulun kotisivuja. Kotisivuilla on kaikki tärkeä tieto koulusta ja tapahtumista esim. liikuntapäivästä tai FIFA – turnauksesta.

Haastattelin opettaja Aleksia ja ysiluokan oppilasta Mikkoa Kilterin uusien kotisivujen tekemisestä.

20151013_092258

Onko kotisivun tekeminen vaikeaa/helppoa?

Aleksi: Periaatteessa ihan helppoa. Yksityiskohtien hiominen on välillä hieman vaikeaa.

Mikko: Samoilla linjoilla Aleksin kanssa.

Miksi olette tekemässä kotisivuja?

Aleksi: se on kiva tehtävä ja vanha kotisivu oli päivityksen tarpeessa.

Mikko: Minua pyydettiin tähän tehtävään. Kotisivut on hyvä päivittää ja kirjoittaa sinne uutta infoa

Mikä merkitys kotisivuilla on?

Aleksi: On paljon tietoa, joka on hyvä saada kaikille näkyviin. Myös mm. uudet oppilaat haluavat tietoa koulusta

Mikko: antaa infoa oppilaille, opettajille ja vanhemmille myös

Teksti ja kuva: Viktor 9E

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )