Kilterin pelihuone

Kilterin koulun pelihuoneessa voi oppilaat viettää välituntejaan pelaamalle videopelejä. Pelihuoneesta pitää huolta kilterin koulun opettaja Mikko Asikainen, hän järjestää konsolin ja pelit pelihuoneeseen. Hän myös pitää huolta siitä, että pelihuone pysyy siistinä ja puhtaana. Aiemmin kilterin pelihuoneessa oli pelikonsolina playstation 3,mutta tänä vuonna Mikko toi oman Xbox one konsolinsa kouluun. Pelihuone sijaitsi aiempina vuosina mediatilassa joka sijaitsee Biologia käytävän oven vieressä. Nyt Pelihuone siirrettiin Mikko Asikaisen luokkaan englanti1 luokassa joka sijaitsee koulun kielikäytävällä.

Kilterin pelihuoneessa pidetään vuosittain Fifa ja NHL turnaus. Fifa turnaus pidettiin aiempina vuosina aina ensin, mutta tänä vuonna Mikko päätti vaihtaa NHL turnauksen ensimmäiseksi. Turnauksiin osallistuu aina jopa 50 henkilöä, Fifa turnauksiin aina vähän enemmän kuin NHL turnauksiin. Turnauksissa pelataan ensin lohkovaihe pelit sitten välierät, puolivälierät, semifinaali ja finaali.

Pelihuoneen sponsorina oli viime vuonna pelikauppa Oh My Game, Mutta tänä vuonna Mikko ei ole vielä löytänyt sponsoria pelihuoneelle joten koulu ei saa pelikonsoleja ja pelejä mistään vaan ne pitää hankkia itse. Turnauksien palkinnonkin antoi viime vuonna Oh My Game, joten tänä vuonna  palkinnot eivät ole vieläkään selvillä.

Arditin (8E) vastauksia kysymyksiimme pelihuoneesta:

Mitä hyötyä mielestäsi on peli huoneessa? voi hengailla siellä välitunneilla.

Mitä mieltä olet Fifa ja NHL turnauksista? On se ihan hyvä idea pitää niitä.

Käykö pelihuoneessa aktiivisesti oppilaita? Se on kyllä yleensä aika täynnä

Pitäisikö pelihuonetta parantaa jotenkin? Enemmän paikkoja missä voisi istua.

Onko mielestäsi pelihuone hyvä idea? On se ihan, että ei olisi niin tylsää ruokkiksilla ja välitunneilla.

Mitä toivotte tulevaisuudessa pelihuoneesta? Että olisi isompi pelihuone.

Kysymykset = Ali ja Salihu 9E vastaukset = Ardit 8E

Teksti: Ali ja Salihu 9E