Kilterin 40-vuotisjuhla

Oppilaat ja opettajat tekivät hartaasti yhteistyötä toteuttaakseen nämä upeat juhlat. Kutsuvieraille sekä vanhoille opettajille että oppilaille järjestettiin upeat iltajuhlat koulussamme. Luvassa oli juhlapuhe, videohaastatteluja, valokuvashow sekä tyylikäs trampoliiniesitys. Auditorio-ohjelman jälkeen vieraat siirtyivät ravintola Ruukkuun nauttimaan pientä syötävää ja juotavaa.

Koulun oppilaille oli samantyylinen juhla seuraavana päivänä, jossa tehtiin samat esitykset. Poikkeuksena opettajat muistelivat ja leikkivät vanhoja tuttuja leikkejä.

Molemmat juhlat olivat loppujen lopuksi tyylikkäät ja kaikki nauttivat esityksistä, järjestelyistä sekä kakusta.

Aisha ja Maryam 9E

Koulussamme juhlistettiin 40-vuotispäivää

Juhlassa esiintyi trampparyhmä, jota veti koulumme liikunnanopettajat ja joka koostui koulumme oppilaista.

Myös musiikinopettaja oli mukana. Hän ja soittajat esittivät kiusaamisenvastaisen kappaleen, mikä sopii koulumme teemaan.

Lisäksi koulumme entistä rehtoria, Esko Sainiota videohaastateltiin. Myös koulumme vanhojen oppilaiden tekemiä videotervehdyksiä katsottiin yhdessä auditoriossa.

Juhla oli onnistunut kokonaisuus.

Arttu & Roni 9D