Talviliikuntapäivä 2016

Talviliikuntapäivää vietettiin keskiviikkona 9.3.2016. Aamupäivän ohjelmassa oli Amazing race-tyyppinen suunnistus-/juoksu-/ongelmanratkaisurata, jota kierrettiin 4-5 hengen ryhmissä. Malminkartanon jätemäen huipulla ryhmät ottivat ryhmäselfieitä, jotka julkaistiin ja ovat nähtävissä Instagramissa #kiltsunliikkapäivä2016. Ryhmien aikoja kellotettiin ja nopeimmin radasta suoriutuivat 9A:n Benjamin, Jami ja Aaro sekä 8A:n Milli, Pinja ja Ciia. Palkinnoksi he saivat leffaliput!!

Iltapäivällä koko koulu kerääntyi urheilutalolle pelaamaan ja seuraamaan luokkatasojen välisiä pelejä. Tässä tuloksia:

Neljän tulen välissä
seiskat vs. kasit -> kasit voitti
ysit vs. opet -> ysit voitti
seiskat vs. opet -> seiskat voitti
kasit vs. ysit -> ysit voitti

Koripallo
seiskat vs. kasit -> kasit voitti
ysit vs. opet -> ysit voitti
seiskat vs. opet -> opet voitti
kasit vs. ysit -> ysit voitti

Halusimme kokeilla vähän uudenlaista tapaa viettää liikuntapäivää ja vaikutti, että oppilailla oli aika kivaa! Ilmeisesti ainakin pannukakut radan päätteeksi maistuivat…