8b katsomassa dokumenttielokuvia

Perjantaina menimme katsomaan Dokkinoa lukiossa.

Siellä katsoimme 5 dokkaria.

Istuimme koko ajan.

Eka dokkari oli Sano kiusaamiselle ei!

Toka oli Jameyn taistelu

Kolmas oli Pidä minut turvassa

Neljäs oli Shakruh – tiellä onneen

Ja viimeinen oli Etsintäkuulutuksessa isä.

    Dokkareissa oli hyvä tietää ihmisten unelmista. Huonoa ei ollut.

 

 

Lähdimme Martinlaakson lukioon kävelleen. Katsoimme dokkareita. Siellä oli semmoset dokkarit, kuten sano ei kiusaamiselle, Jameyn taistelu, pidä minut turvassa, sharukh tiellä onneen, etsintäkuulutuksessa isä. Minun lempari oli sano ei kiusaamiselle, koska mä en ole nukkunuut silloin.

Mammutin kärsä

 

Oltiin dokkinossa kattomassa dokumentteja koulukiusaamisesta ja lapsesta joka ei voinut käydä koulua vaan piti käydä töissä.

 

Olimme martinlaaksossa katsomassa viittä eri lyhyttä elokuvaa. Tapahtuman nimi oli Dokkino. Istuimme ja katsoimme niitä viittä lyhyt elokuvaa. Katsoimme ”sano ei kiusaamiselle”, ”Jameyn taistelu” , ”pidä minut turvassa” , ”Shakruh-tiellä onneen” ja ”Etsintäkuulutuksessa isä.” Dokumentit olivat aika lyhyitä, mutta niissä puhuttiin liikaa samoista asiosta. Lempi dokumenttini oli ”Shakruh-tiellä onneen.” Se kertoi pojasta joka joutui elättämään perhettään ja joutui valitsemaan työn koulun sijaan.

 

Olimme perjantaina Martinlaakson lukoin teatterissa kattomassa Dokkinoa. Me katsoimme – Sano ei kiusaamiselle, Jameyn taistelu, pidä minut turvassa ja Shakruh – tiellä onneen. Minä tykkäsin Shakruh – tiellä onneen, koska se kertoo hänen töistä ja miten hän elää.

Mainokset