Ball Sports Expo -17

Valmistava luokka ja muutama muu ryhmä lähti retkelle GoExpo-messuille perjantaina 17.3.2017. Ennen messujen aukeamista koululaisille oli järjestetty Messukeskuksessa oma sporttipäivä, jossa päästiin kokeilemaan monia eri urheilulajeja. Tässä yhden valmistavan luokan oppilaan kertomus retkestä.

Retki

Me lähdimme retkelle viime viikon perjantaina. Me lähdimme retkelle kello 9.30 ja tulimme takaisin kello 13.48. Me lähdimme Messukeskukseen junalla. Retkellä oli mukana melkein koko valmistava luokka. Messukeskuksessa oli tosi paljon eri urheilupisteitä. Sen messun nimi oli GoExpo. Siellä oli sulkapalloa, koripalloa, squashia, pyöräilyä, jalkapalloa, golfia, frisbeetä, taekwondoa, salibandya ja keilausta. Minä kokeilin sulkapalloa, pyöräilyä, golfia, frisbeetä ja taekwondoa. Minä tykkäsin taekwondosta. Minä näin hevosia ja alpakoita. Kivaa oli koko retki. Minä opin että alpakat on söpöjä.

alpakka

Kevin Sölg, 7-9V