URHEA-valmennus 2016-2017

Koulussamme on mahdollista valita pitkäksi valinnaisaineeksi URHEA-valmennusta. Olemme olleet kehittämässä vantaalaista Urhea-toimintaa yhdessä Hämeenkylän koulun kanssa jo kolmatta vuotta ja valmennuksen suosio on lisääntynyt vuodesta toiseen.

URHEA-valmennus on tarkoitettu huipulle tähtääville ja aktiivisesti harjoitteleville nuorille mahdollisuudeksi yhdistää koulunkäyntiä harjoitteluun. Tällä hetkellä valmennusta järjestetään jalkapallossa, salibandyssa, jääkiekossa, uinnissa, taitouinnissa ja yleisurheilussa. Urhea-toimintaan kuuluvaa valinnaista kurssia voidaan lisäksi tarjota muillekin tavoiteellisesta urheilusta kiinnostuneille oppilaille.

Valmennuksesta vastaavat lähiseurojen ammattivalmentajat.

Urhea-valmennus edellyttää urheilijasopimuksen laadintaa.

Keskustele asiasta liikunnanopettajasi kanssa.

”Urhea on yhteistyöverkosto, joka tukee urheilijoiden päivittäisharjoittelua, auttaa urheilun ja koulutuksen yhdistämisessä sekä tuo valmennuksen asiantuntijapalvelut urheilijan ja valmentajan arkeen. Urhean johtoajatus on ”Parempi arki tuo paremman tuloksen”.” (urhea.fi)

9409_big EVU logo_salamat SB vantaa logo vanders_logo VJS_logo

URHEA